Skip to main content

Sint en Piet

Sint en Piet

Sint en Piet(en) op bezoek bij je thuis, op school of bedrijf?

Bij het KAKO kun je ook een bezoek van de Sint regelen. Dat is leuk voor bij jou thuis of op je bedrijf. Om Sint en de Pieten* bij je thuis te laten komen, mail dan tijdig voor meer informatie naar sinterklaas@kako.nl . Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Sint moet ook naar de kapper tenslotte…

Sint naar bed brengen

Wanneer: 19 november 2023
Locatie: Wijkcentrum de Haard
Zaal open: 15:30 uur
Entree : 1,50 euro p.p. (alle leeftijden)         

Elk jaar komen de Sint en zijn Pieten* naar de Ruwaard voor een heuze dol dwaze Pietenkermis met de kinderen. Die gaan dan samen met de kinderen allerlei leuke spelletjes doen en lekker knutselen. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie lampion maken. Als de Sint dan zegt dat hij wel wat moe begint te worden, maken we eerst nog een muzikaal rondje door de wijk, samen met onze mooie lampionnen. Daarna gaat Sint even slapen, uiteraard pas nadat wij “Slaap Sint-je slaap” voor hem hebben gezongen. 

De lampionnen optocht start c.a. 17:30 uur.
Wil je zelf een lampion maken dan kan je voor 1,50 euro een lampionstokje met lampje kopen bij de kassa. Een complete lampion koop je voor 2,50 euro.

Helpen?

Heb jij nog wat tijd om Sint en Piet een handje te helpen in deze drukke periode?


Pieten*; zijn hard nodig voor bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken en huisbezoeken. Solliciteerpieten graag aanmelden via bovenstaande knop.  (alleen actief in het seizoen)

*KAKO werkt met roetveeg pieten.

Bij het KAKO werken de roetveeg Pieten op vrijwillige basis. Als je meedoet vinden wij dat heel leuk, dat is vrijwillig doch niet vrijblijvend. Na jouw aanmelding wordt er immers op je gerekend.

(Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan de stichting KAKO kindervakantiewerk)