U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 AGENDA 2021 

 

Sint naar brengen

Nov 2021

 

 

 AGENDA 2022 

 

A4D

13 t/m 16 juni

 _ 

Kindervakantieweek

1 t/m 5 aug

Informatie Sint & Piet

Ook bij dit mooie kinderfeest ontbreekt het KAKO niet. 

Sint en Piet(en) op bezoek thuis/school/bedrijf

Bij het KAKO kun je ook een bezoek van de Sint regelen. Dat is leuk voor bij jou thuis of op je bedrijf. Om Sint en de Pieten* bij je thuis te laten komen, mail dan tijdig voor meer informatie naar sinterklaas@kako.nl . Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Sint moet ook naar de kapper tenslotte...

 

(Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan de stichting KAKO kindervakantiewerk)

 

Sint naar bed brengen... 

Elk jaar komen de Sint en zijn Pieten* naar de Ruwaard voor een heuze dol dwaze Pieten kermis met de kinderen. Die gaan dan samen met de kinderen allerlei leuke spelletjes doen en lekker knutselen. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie lampion maken. Als de Sint dan zegt dat hij wel wat moe begint te worden, maken we eerst nog een muzikaal rondje door de wijk, samen met onze mooie lampionnen. Daarna gaat Sint even slapen, uiteraard pas nadat wij "Slaap Sint-je slaap" voor hem hebben gezongen. 

Dit alles voor slechts 1,50 euro p.p. (voor iedereen van 0 tot 100 jaar)
Een lampionlampje* kan je kopen aan de kassa voor 1,50 euro extra, je kan dan zelf er een mooie lampion aan knutselen. Liever niet zelf knutselen? dan kan je voor 2,50 euro een complete lampion* kopen.(*inclusief batterijen).

 

Een brief van Sinterklaas...

Na aankomst van de Goedheiligman in ons land schrijven kinderen in Oss een brief of maken zij een tekening voor de Sint. Dat vindt deze kindervriend zo leuk, dat hij alle kinderen met een handgeschreven briefje beantwoord. Deze activiteit loopt via alle deelnemende Osse basisscholen en je hoeft je er dus niet voor op te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpen?

Heb jij nog wat tijd om Sint en Piet een handje te helpen in deze drukke periode? 

Brieven schrijven; Het hoeft niet op rijm, er zijn voorbeeldbrieven en we kunnen je erbij op weg helpen. We schrijven met een groep gezellig op het Triton, maar als je dat liever thuis doet kan dat ook.
Interesse? mail dan snel naar vrijwilligers@kako.nl

Pieten*; zijn ook nodig voor bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken en huisbezoeken. Solliciteerpieten graag aanmelden via deze piet. (alleen actief in het seizoen)

 

*KAKO werkt met roetveeg pieten.

Meld je voor beide aan via deze knop; 

 

 

Bij het KAKO werken de roetveeg Pieten op vrijwillige basis. Als je meedoet vinden wij dat heel leuk, dat is vrijwillig doch niet vrijblijvend. Na jouw aanmelding wordt er immers op je gerekend.

(Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan de stichting KAKO kindervakantiewerk)