U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AGENDA 2020  

 

Sint in d'n Iemhof

15 november

AFGELAST

 

 

AGENDA 2021 

inschrijven A4D en kindervakantieweek

(volgt)

-

A4D

14 t/m 17 juni

-

kindervakantieweek

2 t/m 6 aug.

Informatie Sint & Piet

Ook bij dit mooie kinderfeest ontbreekt het KAKO niet. 

 

Sint in huis?  HET kan bij KAKO ... Digitaal !!!

Dit jaar kan de Sinterklaas van het KAKO helaas niet bezoek bij de gezinnen thuis. Maar wij hebben een oplossing bedacht die -los van de coronaregels- altijd door kan gaan. 

Op 28 en 29 november en 5 december kunnen gezinnen 15 minuten lang live, via internet, met Sinterklaas en de Pieten een klein feestje bouwen! Het is te vergelijken met een huisbezoek, maar dan via het scherm. Er mag dan in elk geval aan beide kanten van de camera volop gezongen worden. Natuurlijk gaat de Sint in op vragen van de kinderen en heeft fluisterpiet weer de laatste weetjes over de kids weten te achterhalen.

 

Inschrijven voor de digitale bezoeken kan voor de volgende tijdstippen;

  • 28 november van 18.30 – 21.00 uur

  • 29 november en 5 december van 16.00 – 21.00 uur.

De kosten voor het digitale bezoek zijn 15 euro

Je kan je tot en met 13 november aanmelden voor deze afspraak met Sinterklaas via de onderstaande link.  Plan Piet raad je aan meerdere tijdstippen op te geven, zodat hij enige ruimte heeft om alle aanmeldingen te plannen. Niet ieder gezin kan tegelijkertijd met Sint chatten tenslotte. Wij bevestigen de bezoeken na 13 november, maar uiterlijk 20 november. Let op; vol = vol; bij teveel aanmeldingen geldt “wie het eerst komt...”.

LET OP: in tegenstelling tot andere jaren zijn bij het KAKO nu alleen roetveeg Pieten.

Wij hopen dat we zo toch kunnen bijdragen aan een gezellige sinterklaasbeleving voor de kinderen.

(Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan de stichting KAKO kindervakantiewerk)

 

Een brief van Sinterklaas...

Na aankomst van de Goedheiligman in ons land schrijven kinderen in Oss een brief of maken zij een tekening voor de Sint. Dat vindt deze kindervriend zo leuk, dat hij alle kinderen met een handgeschreven briefje beantwoord. Deze activiteit loopt via alle deelnemende Osse basisscholen en je hoeft je er dus niet voor op te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sint naar bed brengen... (Helaas niet in 2020)

Elk jaar komen de Sint en zijn Pieten naar de Ruwaard voor een heuze dol dwaze Pieten kermis met de kinderen. Die gaan dan samen met de kinderen allerlei leuke spelletjes doen en lekker knutselen. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie lampion maken. Als de Sint dan zegt dat hij wel wat moe begint te worden, maken we eerst nog een muzikaal rondje door de wijk, samen met onze mooie lampionnen. Daarna gaat Sint even slapen, uiteraard pas nadat wij "Slaap Sint-je slaap" voor hem hebben gezongen. 

Dit alles voor slechts 1,50 euro p.p. (voor iedereen van 0 tot 100 jaar)
Een lampionlampje* kan je kopen aan de kassa voor 1,50 euro extra, je kan dan zelf er een mooie lampion aan knutselen. Liever niet zelf knutselen? dan kan je voor 2,50 euro een complete lampion* kopen.(*inclusief batterijen).

 

 

Helpen?

Heb jij nog wat tijd om Sint en Piet een handje te helpen in deze drukke periode? 

Brieven schrijven; Het hoeft niet op rijm, er zijn voorbeeldbrieven en we kunnen je erbij op weg helpen. We schrijven met een groep gezellig op het Triton, maar als je dat liever thuis doet kan dat ook.
Interesse? mail dan snel naar vrijwilligers@kako.nl

Pieten; zijn ook nodig voor bedrijfsbezoeken, schoolbezoeken en huisbezoeken. Solliciteerpieten graag aanmelden via deze piet. (niet meer voor 2020)

 

KAKO werkt met roetveeg pieten.

Meld je voor beide aan via deze knop; (niet meer in 2020)

 

 

Het KAKO werkt uitsluitend met vrijwilligers. Als je meedoet vinden wij dat heel leuk, dat is vrijwillig doch niet vrijblijvend. Na jouw aanmelding wordt er immers op je gerekend.