U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Over de kindervakantieweek...

 

Wijkpark “Elzenhoek” is elk jaar, in de de tweede week van de zomervakantie, de plaats waar van alles gaat gebeuren in de fantastische kindervakantieweek.  

De kindervakantieweek is een geweldig feest voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Een week lang lekker spelen, bouwen, knutselen, spellen doen. En natuurlijk altijd een leuk en spannend verhaal. Wat zullen we voor een avonturen beleven? Ontdek het allemaal in de grote week.

Alle dagen zijn de kinderen welkom bij ons van 9.45 tot 16.00u. Op vrijdag ontbijten we samen vanaf 8.30 uur en is de week afgelopen om 13.00 u. Kinderen vanaf 8 jaar mogen op donderdagavond meedoen met het spannende nachtspel en blijven dan slapen in de grote tent. 

Als jouw kinderen mee willen doen, vind je hier alle praktische informatie over de grote week.  En hier vind je ook het inschrijfformulier, wat je in kan vullen en meenemen naar de inschrijfdagen. Je mag één voorkeur opgeven van een vriendje of vriendin waarmee jouw kind graag samen in een groepje wilt. Je krijgt op de inschrijfdagen ook een boekje met nuttige informatie mee. 

De kosten per kind zijn momenteel vastgesteld op € 15,00. Hiervoor krijgen de kinderen iedere dag limonade, wat lekkers en aan het einde van de week krijgen alle kinderen een groepsfoto mee.

Wees er op tijd bij want VOL = VOL, mogelijk kom je op een wachtlijst als we nog niet voldoende groepsbegeleiding hebben.

 


  

Wij vinden het HEEL fijn als ouders/verzorgers, zich aanmelden om zelf een groepje te leiden! 
Als je je aanmeld als groepsbegeleiding doen jouw kinderen zelfs GRATIS mee! EN je hoeft niet meer naar de inschrijfdagen.

Bij een tijdige aanmelding kan je, jouw kinderen meteen opgeven. Je bent dan altijd zeker van een plaats.

Het is uiteraard ook mogelijk om dit bij  de inschrijfdagen door te geven.