U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AGENDA 2020  

 

Sint in d'n Iemhof

15 november

AFGELAST

 

 

AGENDA 2021 

inschrijven A4D en kindervakantieweek

(volgt)

-

A4D

14 t/m 17 juni

-

kindervakantieweek

2 t/m 6 aug.

Alternatieve Wandel-4-Daagse

 

De KAKO Avond Wandel 4daagse  zou eigenlijk maandag 25 mei van start gaan. Dit jaar kan dat niet en voor veel van jullie sportieve wandelaars is dat een flink gemis. Maar we laten jullie niet in de steek, want een aantal (oude) routes worden beschikbaar gesteld. Zo kan iedereen die dat wil toch de wandelingen op zijn eigen moment doen. 

Hieronder staan de routes in pdf formaat. Alle bekende afstanden zijn er in vier varianten; 5, 10, 15 en 25 kilometer. De routes zijn niet gecontroleerd en stammen uit 2011, dus mogelijk zitten er foutjes in! Maar met de moderne telefoontechnieken kan iedereen zijn weg naar huis wel vinden. 

Helaas staan we natuurlijk niet klaar met onze bekende aanmaaklimonade, daarvoor moet je dit jaar zelf zorgen. Samba Band Dale Caña is ook niet van de partij, want jammer genoeg; geen feestelijke intocht. En wie na zijn of haar sportieve prestatie als herinnering een medaille wilt...Zal er zelf een moeten knutselen…

Kies hieronder jouw afstand, klik, downloaden en printen maar!  Veel wandelplezier...!! 

        5km        10 km       15 km        25 km

 

Ben jij super sportief en corona-proof de (avond)vierdaagse in Oss aan het wandelen? En wil je dat door een leuke foto met ons delen? Stuur die dan naar foto@kako.nl en wij zetten deze eens per week op onze website. Bekijk de ingezonden foto's hier.

 

Denk eraan; ook op de wandelroutes gelden de corona regels van de overheid. Wandelen op de juiste afstand van elkaar moet kunnen, zie de foto!