Skip to main content

Avond4Daagse

11 tot en met 14 juni 2024

Avond4daagse

De Avondvierdaagse is een sportief wandelfeest (eind mei / begin juni) voor jong en oud en wordt al vanaf 1982 succesvol door het KAKO georganiseerd. Vele individuele wandelaars doen mee, maar ook basisscholen en vriendengroepen lopen met veel plezier de routes. Recreatieve af-en-toe wandelaars, maar ook de echte wandel die-hards gaan in Oss van start. Zo kan er voor een afstand van 25 kilometer worden gekozen, waarmee de Avondvierdaagse een mooie training is voor de Nijmeegse Vierdaagse. Andere wandelafstanden zijn 5 en 10 kilometer. 

De startplaatsen zijn steeds verschillend, in en rondom het centrum van Oss. Zo kunnen afwisselende routes in alle windstreken gewandeld worden. Jaarlijks wordt éen van de routes vernieuwd.  Veiligheid van wandelaars en andere verkeersdeelnemers staat hoog in het vaandel.

 De wandelingen gaan over de meest veilige routes, waar nodig worden verkeersregelaars ingezet. Er is een wandelreglement voor de deelnemers, ook daarin is veel aandacht voor veiligheid. 

Wandelaars krijgen een startkaart, die dagelijks onderweg en bij de finish gestempeld wordt. Elke dag is er onderweg een verfrissend drankje en bij de finish iets lekkers. En op de laatste dag -na een gezamenlijke muzikale intocht door het centrum van Oss- voor allemaal de welverdiende medaille!!! 

Voor scholen zijn extra afspraken voor de begeleiding van de kinderen. Vooral ook bedoeld om voor de veiligheid van de jeugdige wandelaars te zorgen. 

Startlocaties

Dinsdag: De Geffense Plas
Woensdag: Hooghuis stadion (Nelson Mandelaboulevard)
Donderdag: Rusheuvel 
Vrijdag: Centrum Oss (Heuvel)

Starttijden

Dagelijks vanaf; 

  • 15:00 uur – 25 kilometer
  • 17:45 uur – 10 kilometer
  • 18:15 uur –  5 kilometer 

Afmelden (binnenkomst) kan tot uiterlijk 21:30 u.

Kosten

Groepen 5 en 10 km (v.a. 10 personen) – 4 euro p.p.
– Alleen tijdens voorverkoop t/m 19 mei 2024 – 


Individueel  5 en 10 km – 5 euro p.p.

Individueel 25 km – 6 euro p.p.
(alleen 16 jaar en ouder of onder begeleiding)

Startbewijs